Coaching lyder finere end det egentlig er

Coaching lyder finere end det egentlig er. Sagen er den, at det arbejdende menneske har brug for løbende sparring. Alle har behov for at tale med andre om deres arbejde – jo, alle. Tænk blot på, hvor meget din partner taler om sit…

Der er ikke noget forkert i at tale med gud og hvermand om sit arbejde, men ofte fører det ikke rigtig til noget. Man risikerer, at det kører lidt i ring og man hører sig selv sige det samme igen og igen. Nogle gange har vi behov for at arbejds-snakken skal stikke et spadestik dybere, så den bringer os videre. Ikke nødvendigvis videre til et andet job, men videre til en anden og bedre mental indstilling til dét, vi står med nu.

 

Jeg brænder for, sammen med dig, at skabe overblik og ny forståelse af din samlede arbejdssituation. Finde ind til kernen – hvad er det, der driver dig? Hvilke beslutninger skal du træffe? Hvornår skal du gå til højre, hvornår skal du blive stående? Hvad skal der til for at du går glad på arbejde de fleste dage?

 

Det er dét, coaching handler om hos mig. Når det lykkes at finde svar på de store spørgsmål, kan vi næsten ikke være i os selv af bare tilfredshed og energi. Skal vi gå i gang?

Skriv en kommentar