COACHING

Egentlig har jeg det lidt svært med ordet coaching. I mine ører klinger det poppet og udvendigt. Som noget, der er fyldt med varm luft og pseudo. Når jeg vælger at bruge ordet alligevel, er det fordi det på ingen måde behøver at være poppet og udvendigt.
Coaching finder sted i det øjeblik den ene stiller sig til rådighed som sparringspartner for den anden. Set i det lys kan du jo søge coaching hos venner og veninder, familie og kolleger. Det gør du sikkert allerede. Og det er klogt og vigtigt.
Imidlertid kan der være visse områder her i livet, som af forskellige grunde er bedst tjent med at blive reflekteret over i et helt særligt forum. I et forum, hvor der ikke skal tages hensyn, og hvor der ikke bliver dømt. Hvor der er højt til loftet. Hvor gamle tanker kan blive sat sammen i nye konstruktioner og måske skabe den fremdrift, du har længtes efter.

I et coachingforløb spiller jeg ind med min faglighed som autoriseret psykolog og min relativt brede erfaring, snarere end at dupere dig med de seneste elitære plusord.

Men tag ikke fejl; jeg er ambitiøs på dine vegne. Det skal gøre en forskel, at vi mødes. Ikke hidsigt målsøgende, men dog med et meningsfuldt formål.